RiderForums.com - Kawasaki Motorcycle Forum banner

1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter #1
Am I the only one not being able to post pictures??? What's going on? ????
 

·
Registered
Joined
·
347 Posts
Are you using an image hosting site like imgur?

If so, are you using the add image button in the reply area. You could also post the image using
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter #3
I've tried directly to the forum site from a computer and phone. Through tapa talk and Imgur and another one off my old lady's phone. Every time was no cigar, I keep getting errors
 

·
Registered
Joined
·
2,312 Posts
You CAN directly upload pics to this site from your PC. Just click the 'insert image' icon, select 'from computer' then click the little 'basic up loader' then 'browse'...find your pic/s...and click 'upload files'...piece of cake...here is an example...took 20 seconds:

1980.jpg

Me and my Duke 750SS circa 1982
 

·
Banned
Joined
·
3,123 Posts
Looks like the "basic uploader" might be the key here.
I breezed right past that step and it looked like it was working but errored out.
Let's try again..............

Nope. Odd but since I skipped over selecting "basic uploader" the first try, now it doesn't give me that option box anymore.
Maybe I need to logout and start over.

The process definitely has some kind of a bug though.
 

·
Registered
Joined
·
2,312 Posts
Looks like the "basic uploader" might be the key here.
I breezed right past that step and it looked like it was working but errored out.
Let's try again..............

Nope. Odd but since I skipped over selecting "basic uploader" the first try, now it doesn't give me that option box anymore.
Maybe I need to logout and start over.

The process definitely has some kind of a bug though.
You are right...once you skip basic Uploader you dont get a second chance...so, just cancel that post and start again
 

·
Registered
Joined
·
2,312 Posts
Easy - try again - post a pic of your scoot, the Vulcans are growing on me.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,185 Posts
IMG_20140531_170502.jpg

I hit the little image button then uploaded this pic directly from BlackBerry phone. No issue. The rotation is my fault.
 

·
Registered
Joined
·
2,312 Posts
View attachment 88287

I hit the little image button then uploaded this pic directly from BlackBerry phone. No issue. The rotation is my fault.
Can you please give a few steps - I always upload from my smart phone to my PC then to here...I only see 'computer' and 'url' as upload options.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,185 Posts
I just go to bottom and use the Quick Reply box. There is a pic icon with a tree in it- click on that:

IMG_20150731_212453.png

Wait just a second and a Choose File button will appear (look in bottom left corner of my pic):

IMG_20150731_212853.png

When you click on this, the file system on your phone should open. Find your pic and click on it. It will be filled into the blank. Then click Upload File underneath the Choose File button.

If a big URL blank shows up, click the Computer tab at the top and wait for the Choose File button to appear. I did this tutorial from my phone. Hope it works for you.
 

·
Registered
Joined
·
2,312 Posts
I just go to bottom and use the Quick Reply box. There is a pic icon with a tree in it- click on that:

View attachment 88293

Wait just a second and a Choose File button will appear (look in bottom left corner of my pic):

View attachment 88294

When you click on this, the file system on your phone should open. Find your pic and click on it. It will be filled into the blank. Then click Upload File underneath the Choose File button.

If a big URL blank shows up, click the Computer tab at the top and wait for the Choose File button to appear. I did this tutorial from my phone. Hope it works for you.
Thanks - my question was stupid - I wasn't thinking - you are using your phone's wifi to connect to the forum and uploading directly from your phone files.
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter #15
I have tried doing the basic uploaded but yet no bueno
 
1 - 16 of 16 Posts
Top